REGISZTRÁCIÓ - Eger Városi Civil Fórum - 2020. febr. 25 - Kedd

Regisztrációs lap

a 2020. február 25. (KEDD!) napján 15 órától a Városházán megrendezésre kerülő XXII. Eger Városi Civil Fórumon résztvevő civil szervezetek részére.
Ha a bejegyzett civil szervezet nem törvényes képviselőjével vesz részt a fórumon, akkor is jelentkezhet itt az űrlapon, de kérjük, hogy a megbízólevelet innen töltse le (új ablakban), nyomtassa ki, mert hitelesen aláírva lesz rá szükség a helyszíni mandátumvizsgálat során.
Civil társaságok a két ajánlás miatt itt nem jelentkezhetnek itt online, ők szintén töltsék ki a PDF vagy Word formátumú nyilatkozatot és ajánlólevelet.

Több szakterület is megadható, ha nem tudja besorolni a szervezetet a kategóriákba, válassza az "Egyéb" lehetőséget.
Egyéb kategória is megadható, röviden-.
A Fórumon a szervezet mely szekció munkájához kíván csatlakozni?
Évente több alkalommal hírlevelet küldünk, a Fórum szervezeteinek munkájáról, közös projektekről, támogatási lehetőségekről stb.
Csak akkor kell kitölteni, ha más címre (is) küldjük a hírlevelet, mint a fent megadott szervezeti-kapcsolattartói e-mail cím.
Az űrlap beküldésével elfogadom, hogy megadott adataimat a következő civil fórumig az Egri Civil Fórum szervezőbizottság használja, kezelje, DE csak a Fórummal, Kerekasztallal és az Eger városi civil pályázatokkal kapcsolatosan. Személyes adataimat harmadik félnek nem adhatják át, más célra nem használhatják.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.