FELHÍVÁS EGRI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE

XIX. EGER ÜNNEPE
2014. szeptember. 20-21.
 
Kedves Civil Barátaink!
 
Az Egri Civil Kerekasztal felhívja a városban működő civil szervezeteket a XIX. Eger Ünnepe programjában való közreműködésre és várja a szervezetek jelentkezését.
A rendezvény célja a közösségi kultúra és sport, a civil értékek bemutatása; a városban működő közösségek munkájának, tevékenységének népszerűsítése a város lakosai és az ide érkező vendégek felé. 
A programsorozat időpontja: 2014. szeptember 20-21. (szombat-vasárnap).
A programsorozat központi helyszíne: Érsekkert, amely a civil szervezetektől beérkezett jelentkezések alapján további helyszínekkel bővülhet.
Tervezett programok:
Civil szervezetek bemutatkozása, szolgáltatások nyújtása sátrakban, sport jellegű bemutatók, családi vetélkedők, versenyek, kulturális programok, testvérvárosok, külföldi partner szervezetek találkozója.
A jelentkezés módja: A tájékoztató levél és a jelentkezési lap letölthető a www.eck.hu weboldalról, vagy személyesen beszerezhető a Heves Megyei Civil Szolgáltató Központban. (Egri Civil Ház, Eger, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.)
A rendezvényhez, programszervezéshez az alábbi típusú jelentkezési lap kitöltésével lehet csatlakozni:
A/ EÜ – Szolgáltatási jelentkezési lap 2014
B/ EÜ – Műsorra, produkcióra jelentkezési lap 2014
C/ EÜ – Sport programokra jelentkezési lap 2014
Beérkezési határidő: 2014.06.30. az Egri Civil Ház címére vagy e-mailben a civilhaz@eck.hu
A jelentkezéssel kapcsolatos visszajelzés (e-mailben) várható ideje: 2014. június 30.
A szervezetek 2014. szeptember 20-án, szombaton egész napra 10-18 óráig és 21-én, vasárnap 10-13 óráig a Barokk Futó Parádéhoz kapcsolódóan vállalkozhatnak programszervezésre. A költségeket minden program szervezője maga biztosítja. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a szombati napon a szükséges sátor mennyiséget, székeket, asztalokat, az áramot, színpadépítést a szervezőbizottság biztosítja a központi keretből. Azonban örömmel vennénk, ha azok a szervezetek, akik rendelkeznek saját sátorral, asztallal, székkel – ezt önállóan biztosítanák maguknak. Kérjük, a jelentkezési lapon ezt jelezzék!
A programokról, azok időbeni ütemezéséről a jelentkező szervezetek maguk döntenek, illetve szükség esetén a szervezőbizottság koordinálja.
Szívesen fogadunk bármilyen észrevételt, kezdeményezést, új elgondolásokat, programötleteket a rendezvény tartalmára, szervezésére vonatkozóan. Ezek leírását a jelentkezési laphoz mellékelve kérjük a szervezőbizottsághoz eljuttatni.
Eger, 2014.06.05..
Sikeres együttműködésünkben bízva, üdvözlettel:  Jakabné Jakab Katalin
                                                             Eger Ünnepe Szervezőbizottság nevében
Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.