PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Civil Alap szakmai programok/projektek megvalósítása - 2011. Civil szervezetek részére

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet civil szervezetek, egyesületek, alapítványok részére „Civil Alap szakmai programok/projektek/ megvalósítása 2011.” címmel.

A pályázat célja:
Az Eger városban működő és Egerben bejegyzett civil szervezetek, klubok, alapítványok és közösségek programjainak, projektjeinek támogatása, a helyi civil szektor közéleti részvételének segítése. /Éves működési költségre nem igényelhető!/

Támogatás igényelhető:
Rendezvények, alapképzések, konferenciák, szakmai programok, kiállítások szervezésére, lebonyolítására./Tiszteletdíjra, étel és italfogyasztásra NEM/

A pályázat beérkezésének pontos határideje: 2011. február 11. péntek 12.00. Civil referenshez.

Pályázatot nyújthat be:
Minden egri székhelyű jogi személyiséggel rendelkező egyesület, szervezet, szövetség, alapítvány, illetve önálló jogi személyiséggel nem rendelkező csoport /ez esetben egy befogadó szervezettől nyilatkozatot várunk/. A megpályázott programokat legkésőbb 2011. december 30-ig meg kell valósítani, a támogatást fel kell használni és azzal el kell számolni! Ebben az évben is a civil szervezetek akár egyszerre több szakmai feladatra is pályázhatnak, /külön-külön beadott pályázatokon/ viszont ekkor fontossági sorrend megjelölést kérünk! A nyertes pályázónak – szerződés alapján – a pályázati programról és annak pénzügyi vonzatairól beszámolót kell készítenie, minden nyertes projektről külön-külön!
Csak az a szervezet pályázhat, amelynek NINCS ELSZÁMOLATLAN pályázata, és adósága sem az Önkormányzat felé, ellenkező esetben pályázati kérelme automatikusan kizárásra kerül.

A pályázatot egy példányban kell benyújtani Eger Megyei Jogú Város Titkársági Csoportjához – Civil referens részére (Eger, Dobó tér 2.), „Civil Alap szakmai programok/projektek/ megvalósítása 2011.” megjelöléssel.

Pályázati űrlap átvehető:
a Heves Megyei Civil Szolgáltató Központban (Civil Ház, Eger, Bajcsy Zs. u. 9. Tel.: 515-743 vagy 415-822) vagy letölthető az Egri Civil Kapu internet portálról www.eck.hu vagy www.eger.hu városi portálról.
A nyertes pályázatokat, elbírálás után az előbbi portálokon megjelenítjük.

Megjegyzés:
A hiányosan, vagy nem megfelelően kitöltött, valamint a határidő után beérkezett pályázatok érvénytelenek, elbírálásukra nem kerül sor. Kérjük a szervezet vezetőjének nevét és „megbízható” telefonos elérhetésének feltüntetését!

A pályázat beérkezésének pontos határideje: 2011. február 11. péntek 12.00. Civil referenshez.
(Az ez után beérkező pályázatokat nem áll módunkban befogadni!)

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <caption> <tbody> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <param> <strike>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.