PÁLYÁZAT SPORTSZERVEZETEK RÉSZÉRE működési és rendezvényszervezési támogatás

Eger Önkormányzata pályázatot hirdet a megyeszékhely közigazgatási területén működő sportszervezetek részére. A kiírás a 2023-as évben Egerben megvalósuló szabadidős- és utánpótlás sportesemények rendezési költségeinek; egyéni sportolók, fogyatékkal élő és mozgássérült sportolók versenyzési költségeinek támogatására irányul. A pályázat célja Eger város polgárainak színvonalas szabadidős sportprogramok biztosítása, valamint az egyéni sportolók rangos sporteseményeken történő részvételének elősegítése.

Pályázni lehet a 2023. évi működési költségek vagy rendezvény szervezésének támogatására. (Rendezvény szervezésére irányuló támogatásra pályázni versenyek, tornák, kupák rendezésével lehet.)

A pályázat benyújtási határideje: 2023. március 27. (hétfő)

Támogatási igényt csak olyan társadalmi szervezetek nyújthatnak be, akiknek hatályos köztartozásuk nincs. Az elbírálás során előnyt élveznek az utánpótlás nevelésére kiemelt figyelmet fordító klubok, egyesületek, szakosztályok. A pályázat keretében profitorientált programok vagy a már más költségvetési forrásból finanszírozott rendezvények nem támogathatók.

Működési költségek: Utánpótlás neveléshez kapcsolódó kiadások (Személyi jellegű kifizetések / dologi jellegű kifizetések) pl.: edzői bérek, utaztatás, verseny biztositás, szállás költségek, edzőtáborokon való részvétel. Kis értékű sportfelszerelések. Terembérleti díjak. (A teljes listát a mellékletben található segédlet tartalmazza) A pályázat leadásakor figyelembe kell venni az adott egyesület utánpótlás bázisát és felnőtt sportolóik számát. Az elszámolható költségek az utánpótlás nevelési, diák, hallgatói és amatőr és szabadidős kiadásokat kell tartalmazzák.

Rendezvény szervezésére irányuló támogatásra pályázni versenyek, tornák, kupák rendezésével lehet.

A pályázatokban megjelölt sporteseményeket legkésőbb 2023. december 31. napjáig kell megrendezni, illetve a kapott támogatást a fenti időpontig fel kell használni. A nyertes pályázónak – a vele kötött szerződésnek megfelelően – szakmai és pénzügyi beszámolót kell készítenie a támogatás felhasználásáról, a szerződésben megjelölt időpontig.

A pályázatokról Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése hoz döntést.

A pályázati anyagot személyesen, a Polgármesteri Hivatal Kabinet Irodájára kell eljuttatni (lehetőség szerint géppel kitöltve) Vig-Kovács Ivett sport ügyintézőhöz.

Elérhetőségek:
Cím: 3300 Eger, Dobó tér 2.
Telefon: 36/521-926
E-mail: kovacs.ivett@ph.eger.hu

Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.