Civil Alap - szakmai programok, projektek megvalósítása 2012.

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet civil szervezetek, egyesületek, alapítványok részére „Civil Alap szakmai programok/projektek/ megvalósítása 2012.” címmel.

A pályázat célja:
Az Eger városban működő és Egerben bejegyzett civil szervezetek, klubok, alapítványok és közösségek programjainak, projektjeinek támogatása, a helyi civil szektor közéleti részvételének segítése. /Éves működési költségre nem igényelhető!/
 
Támogatás igényelhető:
Rendezvények, alapképzések, konferenciák, szakmai programok, kiállítások szervezésére, lebonyolítására./Tiszteletdíjra, étel és italfogyasztásra NEM/
 
Pályázatot nyújthat be:
Minden egri székhelyű jogi személyiséggel rendelkező egyesület, szervezet, szövetség, alapítvány, illetve önálló jogi személyiséggel nem rendelkező csoport /ez esetben egy befogadó szervezettől nyilatkozatot várunk/. A  megpályázott programokat legkésőbb 2012. december 30-ig meg kell valósítani, a támogatást fel kell használni és azzal el kell számolni! Ebben az évben is a civil szervezetek akár egyszerre több különböző szakmai feladatra is pályázhatnak, /külön-külön beadott pályázatokon/ viszont ekkor fontossági sorrend megjelölést kérünk! A nyertes pályázónak – szerződés alapján – a pályázati programról és annak pénzügyi vonzatairól beszámolót kell  készítenie, minden nyertes projektről külön-külön! Csak az a szervezet pályázhat, amelynek NINCS ELSZÁMOLATLAN pályázata, és adóssága sem az Önkormányzat felé, ellenkező esetben pályázati kérelme automatikusan kizárásra kerül.
 
A pályázatot egy példányban kell benyújtani Eger Megyei Jogú Város Titkársági Csoportjához – Civil referens részére (Eger, Kossuth u. 28.), „Civil Alap szakmai programok/projektek/ megvalósítása 2012.” megjelöléssel.
Pályázati űrlap átvehető: a Heves Megyei Civil Szolgáltató Központban (Civil Ház, Eger, Bajcsy Zs. u. 9. Tel.: 415-822) vagy letölthető az Egri Civil Kapu internet portálról www.eck.hu vagy www.eger.hu városi portálról.
A nyertes pályázatokat, elbírálás után az előbbi portálokon megjelenítjük. Megjegyzés: A hiányosan, vagy nem megfelelően kitöltött, valamint a határidő után beérkezett pályázatok érvénytelenek, elbírálásukra nem kerül sor. Kérjük a szervezet vezetőjének nevét és „megbízható” telefonos elérhetésének feltüntetését!
 
A pályázatokat a Civil Alap Bíráló Bizottsága bírálja el, majd Eger város közgyűlése hagyja jóvá.
 
A pályázat beérkezésének határideje: 2012. március 9. 12.00 Civil referenshez. (Az ezután beérkező pályázatokat nem áll módunkban befogadni!)

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.