Eger Ünnepe 2012 - FELHÍVÁS EGRI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE

XVII. EGER ÜNNEPE
2012. szeptember. 21-23.
 
Kedves Civil Barátaink!
 
Az Egri Civil Kerekasztal felhívja a városban működő civil szervezeteket a XVII. Eger Ünnepe programjában való közreműködésre és várja a szervezetek jelentkezését. 
A rendezvény célja a közösségi kultúra és sport, a civil értékek bemutatása; a városban működő közösségek munkájának, tevékenységének népszerűsítése a város lakosai felé.
A programsorozat időpontja: 2012. szeptember 21-23. (péntek-vasárnap).
A programsorozat központi helyszíne: Érsekkert, amely a civil szervezetektől beérkezett jelentkezések alapján további helyszínekkel bővülhet.
 
Tervezett programok:
civil szervezetek bemutatkozása, szolgáltatások nyújtása sátrakban, sport jellegű bemutatók, családi vetélkedők, versenyek, kulturális programok (nagyszínpad és a Zene-pavilon), testvérvárosok találkozója, konferenciák
A jelentkezés módja: A tájékoztató levél és a jelentkezési lap letölthető a www.eck.hu weboldalról, vagy személyesen beszerezhető a Heves Megyei Civil Szolgáltató Központban. (Egri Civil Ház, Eger, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.)
A rendezvényhez, programszervezéshez az alábbi típusú jelentkezési lap kitöltésével lehet csatlakozni:
A/ EÜ – Szolgáltatási jelentkezési lap 2012
B/ EÜ – Műsorra, produkcióra jelentkezési lap 2012
C/ EÜ – Sport programokra jelentkezési lap 2012
 
Beérkezési határidő: 2012. május 15. az Egri Civil Ház címére vagy e-mailben a civilhaz@eck.hu
A jelentkezéssel kapcsolatos visszajelzés (e-mailben) várható ideje: 2012. június 15.
 
A szervezetek 2012. szeptember 22-én, szombaton egész napra 10-18 óráig és 23-án, vasárnap 10-13 óráig vállalkozhatnak programszervezésre. A költségeket minden program szervezője maga biztosítja. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a szükséges sátor mennyiséget, székeket, asztalaokat, az áramot, színpadépítést a szervezőbizottság biztosítja a központi keretből. Azonban örömmel vennénk, ha azok a szervezetek, akik
rendelkeznek saját sátorral, asztallal, székkel – ezt önállóan biztosítanák maguknak. Kérjük, a jelentkezési lapon ezt jelezzék!
 
A programokról, azok időbeni ütemezéséről a jelentkező szervezetek maguk döntenek, illetve szükség esetén a szervezőbizottság koordinálja.
 
Szívesen fogadunk bármilyen észrevételt, kezdeményezést, új elgondolásokat, programötleteket a rendezvény tartalmára, szervezésére vonatkozóan. Ezek leírását a jelentkezési laphoz mellékelve kérjük a szervezőbizottsághoz eljuttatni.
 
Eger, 2012.03.17.
 
Sikeres együttműködésünkben bízva, üdvözlettel:
Eger Ünnepe Szervezőbizottság

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.