Gyermekagykontroll 7-10 éveseknek és Villámolvasás tanfolyam

Mi a legtöbb diák problémája? Hogyan lehet a legkevesebb időráfordítással a legtöbbet megtanulni úgy, hogy hosszú távon is emlékezzünk rá, s még szórakoztató is legyen? Többek között ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a tanfolyamra jelentkezőknek. A hatékonyabb tanulás technikái mellett, a Gyermekagykontroll-tanfolyam legfontosabb célja, hogy megtanuljanak a gyermekek relaxálni, hiszen ez a stressz egyetlen ellenszere. A stressz, amely minden iskolás gyermek életében is jelen van, rontja a teljesítményt, s különböző betegségek kialakulását okozhatja. A diákok különböző önsegítő technikákat is tanulnak, melyek segítenek problémáik megoldásában, egészségük megőrzésében. A 7-10 évesek játékosan, meséken keresztül ismerkednek meg Relax-manóval, Alfa-országgal, és a különböző, életüket segítő technikákkal. HÚSZéves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy a tanfolyam elvégzése után a gyermekek kiegyensúlyozottabbak lesznek, nagyobb önbizalommal rendelkeznek, javítanak iskolai osztályzataikon.
Oktató: Magda Katalin 30/9031-468
 
VILLÁMOLVASÁS - Magyarországon tizenharmadik éve zajlanak ilyen tanfolyamok. Az amerikai Paul R. Scheele nevéhez kötődő módszer zseniálisan egyszerű: egy speciális szemállással 2 másodperc/ két oldalas lapozási sebességgel képesek vagyunk "lefotózni" az adott szöveget, ami így a tudatalattinkba kerül. A módszer lényeges része az aktiválás, amikor a bevitt információkat előhívjuk. Az időmegtakarítás mellett a módszer könnyebb,
mélyebb megértést tesz lehetővé, gyorsítja a memorizálást, akár szó szerinti anyagról van szó, akár nem. Így segítség lehet a vizsgákra való felkészülésben, mindenféle tantárgy tanulásában, nyelvtanulásban, a nagy mennyiségű szakirodalom "kezelésében".
Oktató: Bakos Kornél 30/9675-229
Szervező: Román Gáborné 20/5576 426

Bővebb információ a www.tanulaskontroll.hu honlapon.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.