EGRI IS LEHET A LEGSZEBB KONYHAKERT!

 

Eger Önkormányzata a 2013-as évben csatlakozott „A legszebb konyhakertek” című országos programhoz, melynek keretében a szervezők öt kategóriában keresik Magyarország legszebb konyhakertjeit. A program célja az, hogy felhívja a figyelmet a konyhakertek fontosságára, kedvet csináljon ahhoz, hogy minél többen termesszenek saját felhasználásra konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt.

Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a programban, jelentkezési lap kitöltése és benyújtása szükséges. „A legszebb konyhakertek” részletes pályázati felhívását és jelentkezési lapját csatoltuk, ezek a dokumentumok letölthetők a városi honlapról, a www.eger.hu oldalról, illetve átvehetők a Polgármesteri Hivatal portaszolgálatán. A kitöltött dokumentum elektronikusan elküldhető a varosuzemeltetes@ph.eger.hu e-mail címre.

A jelentkezések benyújtásának határideje 2013. május 25-e, jelentkezhet: a balkon, kert, udvar, telek, földterület tulajdonosa, vagy annak megművelője.

Díjazás: kategóriánként az első három helyezés és indokolt esetben különdíjak odaítélése a település szervezésében. A nevezett kerteket június 1-je és augusztus 31-e között tekintik meg, előzetes időpont egyeztetés alapján. Eredményhirdetés szeptemberben.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.