EGER XVIII. CIVIL ÜNNEPE

Tisztelt Civil Szervezeti Vezető!
Az Egri Civil Kerekasztal 2013-ban együttműködve az Egri Civilházzal, a Civil Információs Centrummal, és a városban fellelhető civil szervezetekkel szeptember 21-22-én megrendezi  Eger XVIII. Civil Ünnepét az Érsekkertben. 
A hagyományok szerint a szombati napon (szeptember 21-én) délelőtt 10 órától délután 18 óráig a szabad téri színpadon a kulturális szervezetek bemutatkozó produkcióit várjuk, de szívesen vesszük a szabadidős és sport közösségek (jóga, Tai–chi,) műsorát is. A szokásokhoz híven a sátrakban a szervezetek tevékenységük jellegének megfelelő szolgáltatással mutatkozhatnak be. Vasárnap, szeptember 22-én szintén hagyomány szerint a sport szekció szervezett futóversenyre kerül sor, melyhez külön felhívást teszünk közzé.
Eger MJV Önkormányzata támogatásából a sátrakat, az őrzést, a fedett színpadot, a hangosítást és a nyilvánosságot biztosítjuk. Szívesen vesszük, ha azok a szervezetek, melyek rendelkeznek saját sátorral és installációval gondoskodnak az egyedi megjelenésről, hiszen ez gazdagítja az ünnepet. Célunk, hogy a korábbiakhoz hasonló, színvonalas, és baráti légkörű programot kínáljunk az egrieknek, és a testvérvárosokból, más civil szervezetektől érkező vendégeinknek. Kérjük, hogy  amennyiben szeretne részt venni szervezetével az ünnepen, a mellékelt jelentkezés lapot küldje vissza június 30-ig.
                                                                                                                Somodyné Jámbor Ildikó,
                                                                                                                                     sk.
                                                                                                                  Kulturális Szekció vezetője,
                                                                                                             Eger Ünnepe Szervező Bizottság 

 

Címkék: 
Letölthető fájl(ok): 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.