Vállalkozói Fórum

Az egri Civil Ház adott helyet a 2013. október 2-án a Miskolci Nőknek is Esélyt Alapítvány által szervezett  Vállalkozói Fórumnak.

A fórum a „Munkaerő-piaci szolgáltatás a MINŐIES Alapítványnál” című TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0612 projekt keretei közt valósult meg. Az „Újszerű megoldások, jó gyakorlatok a munkaerő-piaci szolgáltatások területén” címet kapta ezen a napon a rendezvény,melynek célja információátadás, tapasztalatcsere a civil és a gazdasági szektor résztvevőinek bevonásával.

A programot olyan előadások színesítették, mint Ombódi Ágnes (Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Észak-magyarországi  Regionális Iroda,programvezető) „Munkaerő-piaci szolgáltatások és azok követelményei” című prezentációja, valamint Matiscsákné dr. Lizák Marianna (MINŐISES Alapítvány projektvezető) „ Munakvállalói kompetenciák és elvárások a munkaerőpiacon.Munkaerőpiaci szolgáltatások tapasztalatai a MINŐIES Alapítványnál” előadása. Ezt követően „Újszerű megoldások, jó gyakorlatok a munkaerő-piaci szolgáltatások területén”-munkaadói gyakorlatok és tapasztalatok megvitatására került sor, melyben Ónodi Zsuzsanna (’Civil Érték” Nonprofit Tanácsadó és Szolgáltató Közhasznú Egyesület, elnök), Diószegi Lajosné (Egri Családsegítő Alapítvány) illetve Vinczéné Adamik Vera (Heves Megyei Kereskedők Egyesülete, KISOSZ, titkár) fejtették ki véleményüket, meglátásukat. Valamint a Fórum résztvevői is elmondhatták személyes tapasztalataikat és véleményezték az előadásokat.

A rendezvény végeztével egy könnyed pizzázás mellett kötetlen beszélgetéssel zárták a Vállalkozói Fórumot az előadók és vendégek.

Címkék: 
Letölthető fájl(ok): 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.