MEGHÍVÓ Női Fórumra

Helye: Egri Civil Ház (Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.)
Ideje: 2014. január 21. 15.00 óra

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2013. június 27-én fogadta el Eger Megyei Jogú Város Esélyegyenlőségi programját. Ennek megvalósításában a város valamennyi lakójának, intézményének, vállalkozásának, civil szervezetének fontos teendője van. Ahhoz, hogy az ezzel kapcsolatos felelősséget az érintett szervezetek megismerhessék, illetve az ebből adódó feladatokat meg tudják valósítani, az esélyegyenlőségi programot szervező munkabizottság 5 fórum (fogyatékkal élők, nők, idősek, gyermekek, mélyszegénységben élők) létrehozását tervezi.  

nők, különösen a hátrányos helyzetben élő nők helyzetét feltáró fórum összehívását a szervezőbizottság szervezetünkre – a „Civil Érték” Közhasznú Egyesületre – bízta. Ennek a felkérésnek eleget téve ezúton tisztelettel meghívjuk szervezetük képviselőjét a fórumon való részvételre, illetve kérjük, hogy aktívan vegyen részt a tervezett női fórum közös munkáiban is.

Terveink szerint a fórum létrehozásának, illetve működtetésének célja az önkormányzat, az intézmények, a vállalkozások és a civil szervezetek együttműködésének kialakítása, munkájuk összehangolása a hátrányos helyzetű nők életminőségének javítása érdekében.

Tervezett program:

1. NÓRA-Háló program bemutatása
Előadó: Ónodi Zsuzsanna, „Civil Érték” Közhasznú Egyesület elnöke

2. Tájékoztató Eger MJV Esélyegyenlőségi programjának a nőket érintő feladatairól
Előadó: dr. Szalóczi Ilona, Eger MJV Polgármesteri Hivatal Jogi és Hatósági Iroda főtanácsosa

3. Együttműködési feladatok

Részvételére feltétlenül számítunk. Akadályoztatása esetén kérjük, hogy szervezetük képviseletét biztosítani szíveskedjen. Találkozásunkban és további sikeres együttműködésünkben bízva, üdvözlettel:

dr. Szalóczi Ilona
EMJV Polgármesteri Hivatal Jogi és Hatósági Iroda    

Ónodi Zsuzsanna
„Civil Érték” Közhasznú Egyesület

Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.