Esély a Fiatalokért Fórum - 2014. március 4

MEGHÍVÓ Esély a Fiatalokért Fórumra 
Helye: Egri Civil Ház (Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.)
Ideje: 2014. március 4. 15.00 óra

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2013. június 27-én fogadta el Eger Megyei Jogú Város Esélyegyenlőségi programját. Ennek megvalósításában a város valamennyi lakójának, intézményének, vállalkozásának, civil szervezetének fontos teendője van. Ahhoz, hogy az ezzel kapcsolatos felelősséget az érintett szervezetek megismerhessék, illetve az ebből adódó feladatokat meg tudják valósítani, az esélyegyenlőségi programot szervező munkabizottság 5 fórum (fogyatékkal élők, nők, idősek, mélyszegénységben élők, fiatalok) létrehozását tervezi.  

Az ifjúság helyzetét feltáró fórum összehívását a szervezőbizottság szervezetünkre – az Eger Kapui Kulturális Alapítványra – bízta. Ennek a felkérésnek eleget téve ezúton tisztelettel meghívjuk szervezetük képviselőjét a fórumon való részvételre, illetve kérjük, hogy aktívan vegyen részt a tervezett ifjúsági fórum közös munkáiban is.

Terveink szerint a fórum létrehozásának, illetve működtetésének célja az önkormányzat, az intézmények, a vállalkozások és a civil szervezetek együttműködésének kialakítása, munkájuk összehangolása a fiatalok életminőségének javítása érdekében.

Tervezett program:

  1. Köszöntés, a jelen lévő szervezetek bemutatkozása
  2. Tájékoztató a Fiatalok Nemzetközi Napja programról
  3. Együttműködési feladatok (szolgáltatási és erőforrás térkép, kérdőív)

Részvételére feltétlenül számítunk. Akadályoztatása esetén kérjük, hogy szervezetük képviseletét biztosítani szíveskedjen.
Találkozásunkban és további sikeres együttműködésünkben bízva, üdvözlettel:

dr. Szalóczi Ilona                             Petz Renáta
EMJV Polgármesteri Hivatal              Eger Kapui Kulturális Alapítvány
Jogi és Hatósági Iroda                      Elnök
Főtanácsos

Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.