Előny 2014 - Pályázat

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Erőforrás Bizottsága pályázatot hirdet a gyermek- és ifjúsági korosztály részére „Előny 2014" címmel.

Célja az Eger városában működő gyermek- és ifjúsági közösségek tevékenységének segítése, a korosztály közéleti részvételének fejlesztése.

Pályázati keretében támogatható projektek : Gyermek- és ifjúsági szervezetek, klubok, diákönkormányzatok által szervezett, programok, képzések, táborok támogatása; kortárssegítő képzések támogatása.

Pályázható keretösszeg: 50.000 - 100.000 forint.
A pályázó szervezetnek a teljes költségvetés legalább 10 % -át kell önrészként biztosítania.

Pályázati feltételek

  • A pályázatokban megjelölt programokat legkésőbb 2014. december 31-ig kell befejezni, illetve a kapott támogatást fel kell használni.
  • A nyertes pályázónak – a vele kötött szerződésnek megfelelően – szakmai és pénzügyi beszámolót kell készítenie a programot követő 30 napon belül, de legkésőbb 2015. január 31-ig.
  • A pályázaton csak jogi személyiséggel rendelkező civil szervezetek, intézmények vehetnek részt.
  • A pályázat keretében nem támogathatók a profitorientált programok, valamint költségvetési intézmények, ill. már más költségvetési forrásból támogatást nyert szervezetek.
  • A hiányosan, vagy rosszul kitöltött, nem a megadott űrlapon beadott, illetve a megadott határidő után beérkezett pályázatok az elbírálásnál nem vehetők figyelembe, valamint azok a pályázók, akik a korábban elnyert pályázati támogatással nem számoltak el az önkormányzat felé.
  • Magánszemély bankszámlájára pénzkifizetést nem áll módunkban folyósítani.

A felosztható keretösszeg: 1.000.000 Ft

Beérkezési határidő: 2014. április 25. péntek 12.00 óra.
A pályázati döntésekről szóló értesítés várható határideje: 2014. június 20.

A pályázati anyagot egy példányban kérjük megküldeni Eger Megyei Jogú Város Humán Szolgáltatási Irodájára (3300 Eger, Kossuth L. u. 13.,) „Előny 2014" megjelöléssel.További információ Tóth Péter ifjúsági referenstől kérhető a 36/523-796 telefonszámon

Címkék: 
Letölthető fájl(ok): 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.