FELHÍVÁS

A „CIVILEK ÉRTED-ÉRTÜNK” program keretében

CIVIL-TOTÓ játékban való részvételre

A városban működő civil közösségek idén ünneplik együttműködésük, illetve a Városi Civil Fórum megalakulásának 15. évfordulóját. Ezt az ünnepet méltóképpen szeretnénk megünnepelni, de nem csak egymás között, hanem a város lakosaival közösen.

Szándékaink találkoztak a város önkormányzata által meghirdetett ÉMOP-2009-3.1.2./C-PA-2. – „Közösségi programok, akciók az egriek helyi kötődésének erősítése és vonzóbb, élettelibb belvárosi közösségi terek kialakítása érdekében” soft pályázat projektjével, mely ösztönözni kívánja a civil szervezetek közötti együttműködés erősítését, valamint a civil szervezetek bevonását, aktivizálását. Ezért az Életfa Környezetvédő Szövetség „Civilek érted-értünk” címmel pályázatot adott be, melynek célja a megújult belváros értékeinek megismertetése, a közösségi kohézió erősítése.

E program keretében a Jogi és Érdekvédelmi Szekció civil szervezetei az egri civil közösségek együttműködésére vonatkozóan 20 kérdésből álló CIVIL-TOTÓ játékot készítettek, melynek kitöltésére kérjük, biztatjuk a város lakosait, a rendezvényen résztvevőket, a város civil szervezeteinek tagjait, hogy jobban megismerhessék az Egri Civil Kerekasztal tevékenységeit, eddigi eredményeit.

A CIVIL-TOTÓ és az Eredmény Adatlap az alábbi honlapokon érhető el:

www.eck.hu

www.civi-ertek.hu

www.adjeselyt.hu

Segédanyagok, kiadványok a kitöltéshez szükséges információk a www.eck.hu honlapon találhatók.

A játékban való részvétel: Töltse le a fenti honlapok valamelyikéről az Eredmény Adatlapot, majd a válaszokat szkennelt formában küldje el a civilertek@gmail.com e-mail címre, továbbá leadhatja személyesen 2014. október 3. 12.00-ig is az Egri Civil Házban (Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.) vagy az Eszperantó sétányon zajló rendezvény információs sátrában, megadva a beküldő nevét és elérhetőségét.

Eredmény Adatlap beadási határideje: 2014. október 5. (vasárnap) 12.00 óráig

Sorsolás ideje: 2014. október 5. 14.00 óra

Helyszín: Eszperantó sétány

Díjazás: A beérkezett helyes válaszok közül 3 db ajándékkosár kisorsolása azok számára, akik az Eszperantó sétányon a sorsoláskor jelen vannak.

Életfa Környezetvédő Szövetség

3300 Eger, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.

www.eck.hu

civilhaz@eck.hu

 
  A program szervezője, lebonyolítója: az Egri Civil Kerekasztal Jogi és Érdekvédelmi Szekció 

 

Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.