PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Civil Alap szakmai programok/projektek megvalósítása - 2011. Civil szervezetek részére

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet civil szervezetek, egyesületek, alapítványok részére „Civil Alap szakmai programok/projektek/ megvalósítása 2011.” címmel.

A pályázat célja:
Az Eger városban működő és Egerben bejegyzett civil szervezetek, klubok, alapítványok és közösségek programjainak, projektjeinek támogatása, a helyi civil szektor közéleti részvételének segítése. /Éves működési költségre nem igényelhető!/

Támogatás igényelhető:
Rendezvények, alapképzések, konferenciák, szakmai programok, kiállítások szervezésére, lebonyolítására./Tiszteletdíjra, étel és italfogyasztásra NEM/

A pályázat beérkezésének pontos határideje: 2011. február 11. péntek 12.00. Civil referenshez.

Pályázatot nyújthat be:
Minden egri székhelyű jogi személyiséggel rendelkező egyesület, szervezet, szövetség, alapítvány, illetve önálló jogi személyiséggel nem rendelkező csoport /ez esetben egy befogadó szervezettől nyilatkozatot várunk/. A megpályázott programokat legkésőbb 2011. december 30-ig meg kell valósítani, a támogatást fel kell használni és azzal el kell számolni! Ebben az évben is a civil szervezetek akár egyszerre több szakmai feladatra is pályázhatnak, /külön-külön beadott pályázatokon/ viszont ekkor fontossági sorrend megjelölést kérünk! A nyertes pályázónak – szerződés alapján – a pályázati programról és annak pénzügyi vonzatairól beszámolót kell készítenie, minden nyertes projektről külön-külön!
Csak az a szervezet pályázhat, amelynek NINCS ELSZÁMOLATLAN pályázata, és adósága sem az Önkormányzat felé, ellenkező esetben pályázati kérelme automatikusan kizárásra kerül.

A pályázatot egy példányban kell benyújtani Eger Megyei Jogú Város Titkársági Csoportjához – Civil referens részére (Eger, Dobó tér 2.), „Civil Alap szakmai programok/projektek/ megvalósítása 2011.” megjelöléssel.

Pályázati űrlap átvehető:
a Heves Megyei Civil Szolgáltató Központban (Civil Ház, Eger, Bajcsy Zs. u. 9. Tel.: 515-743 vagy 415-822) vagy letölthető az Egri Civil Kapu internet portálról www.eck.hu vagy www.eger.hu városi portálról.
A nyertes pályázatokat, elbírálás után az előbbi portálokon megjelenítjük.

Megjegyzés:
A hiányosan, vagy nem megfelelően kitöltött, valamint a határidő után beérkezett pályázatok érvénytelenek, elbírálásukra nem kerül sor. Kérjük a szervezet vezetőjének nevét és „megbízható” telefonos elérhetésének feltüntetését!

A pályázat beérkezésének pontos határideje: 2011. február 11. péntek 12.00. Civil referenshez.
(Az ez után beérkező pályázatokat nem áll módunkban befogadni!)

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.