MEGHÍVÓ VETÉLKEDŐRE

A Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet vezetősége Eger Bajcsy Zs. ut 9, tisztelettel felkéri, és egyben meghívja egyesületét a 2015 szeptember 7-én megtartásra kerülő, Eger város civil szervezeteit mozgósító, szellemi vetélkedőre „EGER A MI VÁROSUNK- 1” címmel, a 20. évfordulóját ünneplő „Eger Ünnepe”tiszteletére.

 A szervezetétől, egyesületétől, klubjától 5 fős csapatok/max 2 csapat/jelentkezésére van lehetőség.

Jelentkezési határidő: a nevezett csapatok vonatkozásában, a résztvevők nevének megadásával 2015.június 15-ig, a fenti címen írásban, levélben. Vagy

E-mail címen: nyesz-eger@freemail.hu. A szervezés lebonyolítása miatt kérjük a határidő betartását, egyben elérhetőség megadását.

Megrendezés helye: Bartakovics Béla Közösségi Ház Eger Knézich Károly út 8. Színházterem. Kezdési idő: 14 óra.

Díjazás: Csapat szinten az I-III.helyezettek tárgyjutalom, kupa/I.helyezett vándor kupa/ és oklevél díjazásban részesülnek. További helyezettek emléklap elismerésben.

Az eredmény hirdetésre szeptember 19-én, Eger Város Civil Ünnepén kerül sor.

A vetélkedő fővédnöke: Habis László EMJ.Város Polgármestere

A csapatok felkészülése érdekében javasoljuk Eger városával foglalkozó könyvek, kiadványok, leírások áttekintését a honfoglalástól-napjainkig. Történelmi, egyházi, földrajzi, irodalmi és a város mai életével kapcsolatos általános kérdések áttekintését nem lexikális szintű ismereti szinten. A csapatok helyzetét könnyíti, hogy a vetélkedő kérdései írásban „TOTÓ” formájában kerülnek feltételre és csupán a helyes válasz bekarikázásával kell a választ megadni.

.Kapcsolattartó: Oravecz Mihály , 30-229-9810, morave84@gmail.com.

A jelentkezések sorrendjében a csapatok sorszám szerinti besorolást kapnak, mely a verseny végéig szól. Erről visszaigazolást a kért elérhetőségen adunk a csapatok részére június 30-ig.

Tisztelettel kérjük, hogy a fenti évforduló tiszteletére, egyben hagyományteremtő jelleg elindításában legyen a partnerünk és kérjük, tegye lehetővé, hogy egyesületét képviselve csapata vegyen részt eme nemes vetélkedő elindításában.

Eger.2015.  május  6 - n  

                                                       Üdvözlettel: 

                                                                                                        /Kósa László elnök sk./

Letölthető fájl(ok): 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.