Pályázati kiírás

  Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet Eger város közigazgatási területén tevékenykedő társadalmi sportszervezetek részére, 2011. évben Eger városában megrendezésre kerülő szabadidős- és élsportesemények rendezési költségeinek, egyéni sportolók versenyzésének, valamint fogyatékos és mozgássérült sportolók támogatására. 1. A pályázat célja: Eger város polgárainak színvonalas szabadidős sportprogramok biztosítása, egyéni sportolók rangos sporteseményeken történő részvételének elősegítése. 2.  Pályázati feltételek:  

  • Pályázni lehet versenyek, tornák, kupák rendezésével, kivéve a bajnoki rendszerű programokat.
  • Pályázhatnak Eger város egyéni sportolói, akik állandó lakosok, a város sporthírnevét nemzetközi szinten kívánják képviselni.
  • Kizárólag csak azon sportszervezetek nyerhetnek támogatást, akiknek hatályos köztartozásuk nincs.
  • Az odaítélés során előnyt élveznek a nem kiemelt klubok, egyesületek, szakosztályok.
  • 3. Pályázat módja:
  • A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó, vagy a pályázatért felelős nevét, levelezési címét, átutalási számlaszámát, a pályázó rövid bemutatását (1 db A/4-es oldal) a sportrendezvény rövid leírását, annak költségvetését, a rendező költség hozzájárulását, a résztvevő várható létszámát és körét, valamint az igényelt támogatás összegét. Hiányosan beküldött pályázatot nem lehet figyelembe venni. A pályázó csak egy pályázatot nyújthat be. A pályázónak vállalnia kell, hogy a támogatott programról részletes költségelszámolást készít, mellyel legkésőbb 2011. december 10-ig elszámol Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata felé. 4. A részletes Pályázati kiírás átvehető a Polgármesteri Hivatal Oktatási, Kulturális, Sport és Ifjúsági Irodáján Hegedüs Gábor főelőadónál, vagy letölthető a www.eger.huinternetes honlapról. 5. Pályázati alap: 1.000.000 Ft. 6. A pályázat benyújtásának határideje: 2011. április  9. 12:00 óra. 7. A pályázat elbírálásának várható időpontja: 2011. április 19-ig az Eger Megyei Jogú Város Közgyűlése Humán Erőforrás Bizottság által történik. Eger, 2011. március 23. 

    Címkék: 

    Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.