Húsvét előtti nagytakarítás Egerben

Együtt a tisztább környezetünkért takarítási akció

Lassan beköszönt a tavasz, újra éled a természet és egyre többet tartózkodunk a parkokban, gyönyörködünk környezetünkben. Kikapcsolódásunkat, pihenésünket azonban sokszor beárnyékolja a zöldfelület szemetessége, rendezetlensége. Azért, hogy környezetünk tisztább, vonzóbb, élhetőbb legyen takarítási akciót hirdetünk a lakóközösségek, intézmények, civil szervezetek részére 2011. április 14 – 15. és április 18 - 20. közötti időszakban. A takarítási akció keretében szeretnénk, hogy egy-egy pályázó közösség saját maga által kiválasztott közterületi rész takarítását, rendezését biztosítsa. A takarítási akció eredményességét zsűri ellenőrzi. A takarítási akció legaktívabb résztvevői tárgyjutalomban részesülnek.

A díjak az Egri Kulturális és Művészeti Központ által a Föld Napján, 2011. április 22-én megrendezésre kerülő program keretében kerülnek átadásra.
A jelentkezési lapot mellékeltük.
Jelentkezési határidő: 2011. április 11. 
Tekintettel arra, hogy Önök a civil szervezetekről teljes körű nyilvántartással rendelkeznek, kérjük segítsék munkánkat és felhívásunkat az egri civil szervezetek felé továbbítani szíveskedjenek.    

Üdvözlettel: Koósné Nagy Ildikó
Városüzemeltetési ügyintéző
Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és –üzemeltetési Iroda
3300 Eger, Dobó I. tér 2.
Tel.: 06 (36) 523-700/851
Fax: 06 (36) 523-745
E-mail: koosne.ildiko@ph.eger.hu

Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.