Ülést tartott a Kerekasztal - 2021. április

Jakabné Jakab Katalin soros elnök vezetésével 2021. április 14-én online ülésezett az Egri Civil Kerekasztal. Jelen volt Minczér Gábor alpolgármester, Zakarné Tóth Brigitta civil referens, Gál István EKMK kapcsolattartó.
Az ülés előtt Jordán Péter (Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ) tartott tájékoztatót az új Városi Civil Alap pályázatairól.
Jakabné Jakab Katalin ismertette az elmúlt hónap eseményeit, a március 15-i koszorúzást, az 1%-os kampány eredményeit.
Bemutatkozott Kacsó János Eger város főépítésze, akinek személyében egy szakmailag felkészült, ugyanakkor emberséges, jelentős civil önkéntes munkát is végző fiatalembert ismerhettünk meg. Több olyan kérdést is kapott, amely alapján indokolt lehet az egyeztetések folytatása, újabb találkozók megszervezése a főépítésszel.
"Maradjon az 1% Egerben" kampányunk elérte a városi televíziót, Egri Magazint, a város weblapján, facebook oldalán és a civilek közösségi oldalain is megjelent.
A soros elnök ismertette az Egészségügyi, Szociális és Karitatív szekció éves beszámolóját, kiemelve a rengeteg eseményt és akciót. Erős és nagy szekciót ismerhettünk meg gazdag tevékenységgel.
Bemutattuk az ECF-ECK új hírlevelét, melyet a MailChimp rendszer segítségével tervezünk elindítani még a Fórum előtt. Tájékoztat majd a Kerekasztal üléseiről, ismerteti a következő ülés napirendjét, a szekciók és Fórum szervezetek híreit, de civil szakmai tartalmakat, pályázatokat, eseményeket is közvetítene.
Végül a Kerekasztal döntött a Város új és régi bizottságainak civil delegáltjairól.A civil testület zárt ülésen hozott határozatával megerősített Balogh Tibort (Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság) és Haász Tamásnét (Városgazdálkodási Bizottság) civil delegált mandátumát, illetve megválasztotta az új, összevont Városi Szociális, Urbanisztikai és Kulturális Bizottságába Badacsonyi Bohus Gabriellát. A delegáltak mandátuma a következő Városi Civil Fórumig tart.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.