Aranykapu Alapítvány

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Az Aranykapu Alapítvány és az egri Szalaparti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Szakiskola és Diákotthon nevében - reményeink szerint ismerősként - kéréssel fordulunk Önhöz.

Az Aranykapu Alapítvány a Szalaparti Módszertani Intézmény tanulói részére szervezett szabadidős tevékenységek támogatását tűzte ki célul. Ennek fontos területe az általunk sok éve sikerrel alkalmazott tánc- és zeneterápia, melyet az Új Európa Alapítvány is támogat.

Tavaly nagy lehetőséget kaptunk, hogy bemutatkozhassunk. Az Egri Szimfonikus Zenekar Szabó Sipos Máté vezetésével felajánlotta együttműködését. Ennek eredményeképpen egy közös jótékony célú koncertet adtunk 2010. június 3-án az egri Gárdonyi Géza Színházban „NYITVA VAN AZ ARANYKAPU!” címmel. Ez az esemény - mint az integráció jelképe - nagysikerű esemény volt életünkben.

MŰVÉSZEK ÉS ÉRTELMILEG SÉRÜLT GYERMEKEK EGYÜTT A SZÍNPADON- a társadalmi elfogadás, segítségnyújtás megvalósulása. Mindez történt úgy, hogy a segítségre szoruló társainkat nem csak anyagiakkal, hanem életre szóló élménnyel, az önmegvalósítás lehetőségével, a szereplés örömével ajándékoztuk meg. Gyermekeink neves művészekkel, ép társaikkal szerepelhettek a színpadon teltház előtt. Ezen az estén ott voltak a megye, a város képviselői, polgárai, pedagógusai, a rokonok, ismerősök, és azok, akiket megérintett a fogyatékosság ügye. A visszajelzések azt igazolták, hogy sikerült kinyitnunk a kaput! A nézőtéren hullott könnyek, a nevetés, amely a gyerekeink örömével párosult, feledhetetlen élményt nyújtott a jelenlévőknek. Ez az érzés – és a gyerekek bizakodó elvárása – késztetett minket arra, hogy megkíséreljük az egyszerit folytatni.

Újabb előadást tervezünk „NYITVA VAN AZ ARANYKAPU – ÚJ VILÁG” – címmel 2011. május 26-án 19 órakor az egri Gárdonyi Géza Színházban. Ennek megvalósításához kérjük segítségét. Kérjük, ha teheti, adományával segítse célunk elérését!

Természetesen annak örülnénk a legjobban, ha személyesen is jelen lennekoncertünkön! Jegyek vásárolhatók a Gárdonyi Géza Színház jegyirodájában (3300 Eger, Széchenyi u. 5., telefon: 36/518-347) illetve a Szalaparti Módszertani Intézményben (3300 Eger, Szalapart u. 81., telefon: 36/411-933)

Bízunk benne, hogy tervünk felkeltette érdeklődését, és segíti annak megvalósulását! Awww.youtube.com/aranykapualapitvany elérhetőségen megtekinthető, hogyan készülünk erre a rendezvényre.

VÁRJUK SEGÍTSÉGÉT!

Adjunk esélyt a gyerekeknek! – Lépjen be az Aranykapun!

Köszönettel: Szabó Mária, Kuratórium elnöke

Elérhetőségeink:

  • Aranykapu Alapítvány (nyitott, közhasznú alapítvány)
  • Cím: 3300 Eger, Szalapart u. 81.
  • E-mail: aranykapu@szalaparti-eger.sulinet.hu
  • Aranykapu Alapítvány számlaszáma: OTP Bank Zrt.  11739009-20197753-00000000              
  • Adószám: 18581412-1-10

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.