Július a "Buszos konzultáció" hónapja

Július második felében A LEHETŐ LEGSZÉLESEBB KÖRBEN párbeszédet kezdeményez az egri polgárokkal az önkormányzat és a helyi közösségi közlekedésben szolgáltatást végző partnere, az Agria Volán Zrt. A téma a helyi buszos vonalhálózat megújítása. Alapos felmérés és szakmai munka után készült el az a tervezet, melyet most társadalmi vitára bocsájtunk, s amely letölthető a www.eger.hu oldalról, valamint a www.agriavolan.hu internetes címről is. Az anyag linkjét elindítottuk a Facebookon is, kérjük, hogy minél többen osszák meg barátaikkal, ismerőseikkel.

Kérünk minden egri polgárt, hogy ismerje meg az anyagot, és ha észrevétele, kérdése van, vegye fel a kapcsolatot önkormányzati képviselőjével. A választókörzetekben több tematikus fogadóóra is lesz, ahol a volános szakemberek is segítik a tájékozódást a tervezett új vonalhálózatban. Várjuk a visszajelzést, hiszen nagyon időszerű az egri vonalhálózat megújítása, a jelen kor igényeihez igazítása. Javában zajlanak az egyeztetések a választókörzeti önkormányzati képviselőkkel, szeretnénk megismerni a polgárok, a nagyjából 20 ezer utas véleményét, javaslatait, igényeit.

Ezeket megírhatják nekünk az egribuszok@ph.eger.hu címre is. Kérjük az egrieket, a helyi cégeket, civil szervezeteket, intézményi vezetőket, hogy vegyenek részt július 25-én, hétfőn 17.00 órakor tartandó lakossági fórumunkon, a Városháza dísztermében! Itt találkozhatnak a vonalhálózat kidolgozásában oroszlánrészt vállaló győri Széchenyi István Egyetem, valamint az Agria Volán Zrt. szakértőivel és Eger Megyei Jogú Város vezetőivel, illetékes szakembereivel is.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.