Adományszerzők lendületben

A Kárpátok Alapítvány a velünk kapcsolatban álló civil szervezetek által előzetesen felvetett igényeire, témáira, és problémáikra reagálva

2011 augusztusától újabb ingyenes képzési lehetőséget biztosít Heves megyei civil szervezetek munkatársai, tagjai, önkéntesei, aktivistái részére az „Adományszerzők lendületben” elnevezésű NCA-CIV-11-D-0130 számú NCA pályázati program keretén belül.

Azon Heves megyei civil szervezetek képviselőinek jelentkezését várjuk, akik marketingkommunikáció és forrásteremtés, adományszerzés témákban szeretnék tovább képezni magukat, szervezetük adományszerzési technikáit szeretnék bővíteni, mélyíteni.
Minden jelentkező civil szervezettől egy legalább középfokú végzettséggel rendelkező munkatárs aktív részvételét várjuk.

Mit Kínálunk? 

A Forrásteremtés módjai a nonprofit szervezetekben” (Közm/I/24/2010.(IV.27.); FAT PLB - 0678) elnevezésű akkreditált, gyakorlatorientáltképzés során minden résztvevő forrásteremtési stratégiájának kialakításában szakértői, szakmai támogatásban részesül; valamint megismerkedhet a szervezetére szabott kommunikációs stratégia kialakításának technikáival.

A képzéseketMatiszlovicsné Horváth Éva (felnőttképzési szakértő) és Farkas Gábor (kommunikációs szakértő) tartja.

Melyek a várható képzési időpontok?

A képzés tervezett ütemezése: 2011 szeptemberében összesen 8 alkalom
A képzés tervezett időpontjai és tematikája:
Szeptember 2.:Szervezeti alapismeretek, Stratégiai menedzsment
Szeptember 3.:  Forrásteremtési stratégia, marketingkommunikáció
Szeptember 9.:A nonprofit szervezetek által elérhető forrástípusok
Szeptember 10.: Kommunikációs ismeretek
Szeptember 23.:  Adományszervezés a nonprofit szervezetben
Szeptember 24.:Lakossági adományszervezési módszerek
Szeptember 25.:Forrásteremtési tevékenység a gyakorlatban – közös akció. A résztvevők a képzés során közösen megterveznek egy konkrét adománygyűjtő akciót, amelyet a gyakorlatban meg is valósíthatnak szakértői támogatással.
Szeptember 30.:Záró rendezvény: a forrásteremtési akció kiértékelése, tapasztalatok, eredmények bemutatása.

A képzések – a korábbi gyakorlatoknak megfelelően- péntek-szombat kerülnek lebonyolításra. Pénteki napokon 13 órától 19 óráig, szombatonként 9 órától 15 óráig.

Jelentkezés és további információ
Kérjük, hogy részvételi szándékát - a jelentkezési lap kitöltésével- 2011.08.19-ig a Kárpátok Alapítvány – Magyarország, 3300 Eger, Mekcsey út 1. címre, vagy a cfhu@cfoundation.org e-mail címre szíveskedjen elküldeni.

A jelentkezési lap letölthető a http://www.karpatokalapitvany.hu/hu/tartalom/forrásteremtés-képzés oldalról, vagy e-mailben kérhetik a cfhu@cfoundation.org e-mail címen.

További információ:

Babcsa Ivett
Kárpátok Alapítvány-Magyarország
H-3300 Eger, Mekcsey u.  1.
tel.: +36-36-516-750, fax.: +36-36-516-751, mobil: +36-30-852-4107
ivett.babcsa@cfoundation.org
, cfhu@cfoundation.org

Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.