Az SAP is csatlakozott a CivilTech programhoz

Újabb szoftverekkel bővült a CivilTech program kínálata, melynek köszönhetőn a piaci ár töredékéért juthatnak az arra jogosult civil szervezetek informatikai eszközökhöz. Az SAP csatlakozásával már üzleti intelligencia szoftvereket is lehet igényelni, melyekkel a szervezetek a munkájuk során keletkező nagy mennyiségű adatok feldolgozását, kezelését, jelentéstételi feladataikat tudják ellátni, valamint egy, a projektcsapatok munkáját, döntéshozatali folyamataikat megkönnyítő eszköz is elérhető. Az SAP jogosultsági kritériumokról bővebben az SAP és az SAP Hosted oldalakon olvashat, az igényelhető termékek listáját pedig a CivilTech program katalógusában találja meg.
 
Az elsők között Közép-Európában
 
Az SAP anyavállalata 2005 óta vesz részt nemzetközi szoftveradományozásban, eddig 3300 non-profit szervezet vette igénybe a főként üzleti intelligencia megoldásokat a világ 19 országában. „Közép-Európában az elsők között Magyarországon indult el az üzleti, kormányzati ügyfélkörrel rendelkező vállalat adományozási programja, mely jelenleg 8 szoftvert tartalmaz”- emelte ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A NIOK Alapítvány, lépést tartva a kor kihívásaival, régóta szervez a civil szervezetek számára olyan programokat, melyeken keresztül a hazai alapítványok, egyesületek munkatársainak IT tudását fejlesztik. Ezen fejlesztések képzéseken, tréningeken, és eszközök adományozásán keresztül valósultak meg.
 
Ha szeretne adománykérelmet benyújtani, tekintse meg programunk részletes ismertetőjét az adománykérés oldalon! Amennyiben az oldalak áttanulmányozása után kérdése merül fel a programmal, az adománykérési folyamattal, az elbírálással vagy a rendeléssel kapcsolatban vagy segítségre van szüksége, kérjük, keresse a NIOK Alapítvány munkatársait az info@civiltech.hu e-mail címen vagy forduljon a helyi Civil Szolgáltató Központok munkatársaihoz! 
 
A NIOK Alapítványról
A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítványt a 90-es évek közepén hívta életre a Nonprofit Kutatócsoport Egyesület, azzal a céllal, hogy legyen Magyarországon egy olyan szervezet, amely a hazai civil szektorban tevékenykedő szervezetek munkájához nyújt háttértámogatást, tudásbázist, és fejlesztési lehetőségeket. Az alapítvány a programjait a mai napig ezen célok köré szervezi: segíti a szektorális információk cseréjében, a szektor híreiről való tájékozódásban (www.nonprofit.hu), segíti a hazai adományozás fejlődését (www.adhat.hu), támogatja a társadalmi egyeztetések folyamatát, és képzésekkel, tanácsadásokkal segíti a civilek munkáját.
 
Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 183 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.
 
Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.
Címkék: 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.