CivilTech

Civiltech Banner

A CivilTech programról

A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány 2008 januárjában indította el a CivilTech Informatikai Adományozó Programját, melynek keretében közhasznú infrastruktúrájuk fejlesztésében. A Microsoft támogatásával elindított program a vezető technológiagyártó vállalatok szoftver- és hardveradományait juttatja el az arra jogosult szervezeteknek a portálon keresztül. 

CivilTech Informatikai Adományozó Program az amerikai TechSoup elnevezésű nonprofit szervezet által működtetett globális adományozó program részeként, a Microsoft támogatásával jött létre annak érdekében, hogy a magyar civil szervezetek is hozzáférhessenek a legnagyobb szoftver- és hardvergyártó cégek adományaihoz. 

A program, amelyet Magyarországon a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány működtet, a gyártók által adományozott szoftvereket és hardvereket egy csekély szolgáltatási díj ellenében biztosítja a közhasznú minősítéssel rendelkező, és az adományozó partnerek által meghatározott kritériumoknak megfelelő szervezeteknek. A gyártók felajánlásainak köszönhetően a program a helyi civil szervezeteknek nagyobb működési hatékonyságot, költségmegtakarítást, valamint az üzleti adományozókhoz való jobb hozzáférést biztosít, hosszútávon hozzájárulva ezzel a magyarországi civil szektor fejlesztéséhez.   

Címkék: 

Az SAP is csatlakozott a CivilTech programhoz

Újabb szoftverekkel bővült a CivilTech program kínálata, melynek köszönhetőn a piaci ár töredékéért juthatnak az arra jogosult civil szervezetek informatikai eszközökhöz. Az SAP csatlakozásával már üzleti intelligencia szoftvereket is lehet igényelni, melyekkel a szervezetek a munkájuk során keletkező nagy mennyiségű adatok feldolgozását, kezelését, jelentéstételi feladataikat tudják ellátni, valamint egy, a projektcsapatok munkáját, döntéshozatali folyamataikat megkönnyítő eszköz is elérhető. Az SAP jogosultsági kritériumokról bővebben az SAP és az SAP Hosted oldalakon olvashat, az igényelhető termékek listáját pedig a CivilTech program katalógusában találja meg.

Címkék: 

Új adományozó a CivilTech Szoftver- és Hardveradományozói Programban

SAP szoftverekkel bővült a CivilTech program kínálata, melynek köszönhetőn már üzleti intelligencia szoftvereket is lehet igényelni. Ezekkel a szoftverekkel a szervezetek a munkájuk során keletkező nagy mennyiségű adatok feldolgozását, kezelését, jelentéstételi feladataikat tudják ellátni, valamint egy, a projektcsapatok munkáját, döntéshozatali folyamataikat megkönnyítő eszköz is elérhető. Ha szeretne  adománykérelmet benyújtani, tekintse meg programunk részletes ismertetőjét a www.civiltech.hu oldalon!
Címkék: 

Oldalak

Subscribe to RSS - CivilTech

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.