Civil Törvény

Egri javaslatok az új civil törvényben

Stabil, átlátható szabályokra és kevesebb adminisztrációra számíthatnak a civil szervezetek a minap elfogadott egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény életbe lépése után – mondta pénteken Egerben dr. Lukács Tamás, KDNP-s honatya. Az országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának elnöke kiemelte: az előkészítő munkában aktív szerepet vállalt az Egri Civil Kerekasztal is.

 

Címkék: 

Fókuszban a Civil Törvény - proHáló országos konferenciasorozat

A 2011. december 5-én elfogadott „Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról” szóló törvény jelentős változást hozott a civil szervezetek életében. A proHáló Hálózat régiónként, országos konferenciasorozatot szervez „Fókuszban a Civil Törvény – Értsd és alkalmazd!” címmel a Civil Törvénnyel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról.

Helyszínek és időpontok:

Közép-Dunántúl:     Székesfehérvár, 2012. január 18.
    Veszprém, 2012. január 23.

Címkék: 

Az Egri Civil Kerekasztal állásfoglalása az egyesülési jogról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvénytervezetről

Az egri civil szervezetek konzultatív, érdekvédelmi testülete, az Egri Civil Kerekasztal áttanulmányozta az egyesülési jogról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvényjavaslatot, amelyről az alábbi álláspontot alakította ki.

Oldalak

Subscribe to RSS - Civil Törvény

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.